Save the date! Symposium ‘van Zorg naar Gewoon Leven’

Vorig jaar mochten wij u verwelkomen tijdens het 1e symposium van de coalitie 'van Zorg naar Gewoon Leven”' Graag informeren wij u dat het vervolg hierop gaat plaatsvinden op 10 oktober 2024 in theater Figi te Zeist. En hopen we dat u ook weer aanwezig bent!

Unieke beweging

Met de coalitie is de unieke beweging gestart 'van Zorg naar Gewoon Leven' waarbij we willen aansluiten bij ‘ieder eigen wijze’ en we ‘samen thuis’ leidend maken. Samen geloven wij erin dat wij met elkaar een landelijke versnelling kunnen maken met initiatieven die bijdragen aan “van Zorg naar Gewoon Leven” Daardoor kunnen meer klanten zo lang mogelijk thuis blijven wonen met passende zorg- en aandacht voor welzijn van zorgaanbieders. Mooie initiatieven plaatsen we in de etalage.

Etalage

Wij geven landelijk impuls aan initiatieven die bijdragen aan de beweging van Zorg naar Gewoon Leven. Samen maken we het leven leidend door voorkomen (voorbereiden op ouder worden), verbinden en versnellen (opschalen) van initiatieven die bijdragen aan deze beweging.

In deze etalage vindt u inspiratie, informatie, goede voorbeelden en instrumenten. Informatie die u helpt bij het beginnen of opschalen van soortgelijke initiatieven in de eigen organisatie.

Bekijk de website  van 'van Zorg naar Gewoon Leven' 

Wij zien ernaar uit om u weer te mogen begroeten!

Zilveren Kruis Zorgkantoor, Icare, Laurens, Zorgbalans, Zorgspectrum en ZuidOostZorg

Logo Zuid Oost Zorg Zorg Spectrum logo Logo Zorgbalans Logo Laurens Logo Icare & Espria