Inkoop consultatiefunctie sociaal domein 2025

In 2025 kopen wij de consultatie GGZ voor het sociaal domein gericht in. In dit bericht leest u waarom wij de wijziging maakten.

Gerichte inkoop consultatiefunctie domein  2025

Net als voor 2024 koopt Zilveren Kruis de consultatiefunctie GGZ voor het sociaal domein in 2025 gericht in. Daarvoor doen we uiterlijk in Q4 2024 een gerichte uitvraag bij een beperkt aantal zorgaanbieders in de acute GGZ regio’s (Amstelland, Meerlanden, Kennemerland; Amsterdam en omgeving; Centraal Nederland; Drenthe; Friesland; Overijssel; Rotterdam en omgeving; Utrecht en omgeving; Zaanstreek Waterland Midden-Kennemerland).

Wilt u een offerte uitbrengen voor 2025?

Heeft u in 2024 geen afspraak voor de consultatiefunctie sociaal domein, maar wilt u voor 2025 een offerte uitbrengen? U kunt hierover vooraf contact opnemen met uw inkoper.

Eventuele uit te brengen offertes kunt u uiterlijk op maandag 7 oktober 2024 indienen via zorginkoop.ggz@zilverenkruis.nl. Alleen complete regionale plannen en offertes nemen we in behandeling. De inhoud waaraan het regionale plan en de offerte moet voldoen, vindt u op pagina’s 9 tot en met 11 van de leidraad.